IBC tartály - 990 liter

18
Új termék

362 890 Ft‎ (nettó)
460 870 Ft‎ bruttó

Termékünkhöz ajánljuk

Cégre szabott árajánlatot szeretne?

Alkalmazható:
polietilén tartály gázolaj és AdBlue szállításra, tárolásra

Technikai információk:
űrtartalom: 999l
szélesség: 1200mm
mélység: 1000mm
magasság: 1170mm
üres tömeg: 98kg

Kötelező kiegészítő:
nincs

Cégre szabott árajánlatot szeretne?

Részletek

 
Részletek

IBC tartály - 990 liter

Speciális védőkerettel készült műanyag szállítható tartály gázolaj, Ad-Blue szállítására. Ideális megoldás külső telephelyen dolgozó gépjárművek vagy gépek üzemanyag feltöltésére. Alsó rakodó villa keretekkel szerelve a könnyebb mozgatás céljából. A tartály oldalára szerelt kimérő szerkezettel komplett egységet alkot. Az IBC TANK 1.0 nagy előnye, hogy üres állapotban könnyen mozgatható és egymás tetejére is halmozható. A IBC TANK 1.0 sokoldalúság és a könnyű használat jellemzi, továbbá szinte minden területen a munkagépektől a mezőgazdaságig mindenhol alkalmazható.  

SZAKSZERVIZ

SZAKTANÁCSADÁS

ÜZEMANYAG
MONITORING RENDSZER

Tankolóautomatával vezérelt üzemanyagkút amely teljes üzemanyag felügyletet biztosít. Egy gombnyomásra elkészíti a teljes havi üzemanyag elszámolást.

CÉGRE SZABOTT 
EGYEDI RENDSZEREK

Felmérjük a vállalat üzemanyag felhasználási szokásait és ennek alapján megtervezzük az ideális üzemanyag tároló és kiszolgáló rendszert.

KOMPLEX MEGOLDÁSOK
AZ ÖN FLOTTÁJÁHOZ

Az elérhető legmagasabb üzemanyag megtakarítás érdekében a vállalat működési területére szabott üzemanyag kontroll rendszer megtervezése és felépítése.

5 további termék ugyanebben a kategóriában