ADBLUE tartály - 220 liter

Új termék

235 950 Ft‎ (nettó)
299 656 Ft‎ bruttó

Termékünkhöz ajánljuk

Cégre szabott árajánlatot szeretne?

Alkalmazható:
polietilén tartály AdBlue szállításra és tárolásra

Technikai információk:
űrtartalom: 220l
szélesség: 916mm
mélység: 601mm
magasság: 622mm
üres tömeg: 24kg
védőtető nélkül

Kötelező kiegészítő:
nincs

Részletek

 
Részletek

ADBLUE tartály - 220 liter

Az Adblue tartály 220 liter speciálisan Adblue szállítására kifejlesztett mobil tartály. A tartály targonca villa alagutakkal készült, hogy egyszerűen és könnyen rakodható legyen. A mobil tartály ellenáll az UV sugárzásnak és megfelelően védi a benne tárolt Adblue-t. A mobil tartály speciálisan Adblue kimérésére alkalmas komplett kimérőszerkezettel szerelve kerül átadásra. A tartály része a 4 méter hosszú akkumulátor kábel, amely csiptető sarukkal van ellátva, hogy a szállító jármű elektromos rendszeréről működtethető legyen a kiadagolás. Kompakt és könnyű Roto-öntött lineáris polietilénből készül a tartály.

 

TUDJON MEG TÖBBET AZ IBC TARTÁLYRÓL

SZAKSZERVIZ

SZAKTANÁCSADÁS

ÜZEMANYAG
MONITORING RENDSZER

Tankolóautomatával vezérelt üzemanyagkút amely teljes üzemanyag felügyletet biztosít. Egy gombnyomásra elkészíti a teljes havi üzemanyag elszámolást.

CÉGRE SZABOTT 
EGYEDI RENDSZEREK

Felmérjük a vállalat üzemanyag felhasználási szokásait és ennek alapján megtervezzük az ideális üzemanyag tároló és kiszolgáló rendszert.

KOMPLEX MEGOLDÁSOK
AZ ÖN FLOTTÁJÁHOZ

Az elérhető legmagasabb üzemanyag megtakarítás érdekében a vállalat működési területére szabott üzemanyag kontroll rendszer megtervezése és felépítése.

4 további termék ugyanebben a kategóriában