IBC tartály - 230 liter

Új termék

149 200 Ft‎ (nettó)
189 484 Ft‎ bruttó

Termékünkhöz ajánljuk

Cégre szabott árajánlatot szeretne?

Alkalmazási terület:
kompakt és könnyű műanyag IBC tartály és kiszolgáló rendszer egy egységben járművek külső telephelyen történő üzemanyag ellátásra.

Technikai információk:
űrtartalom: 230 liter
szélesség: 800mm
mélység: 600mm
magasság: 700mm
falvastagság: 5mm
üres tömeg: 38 kg

Készlet információ:
Raktáron / Budapest - azonnal átvehető

Részletek

 
Részletek

IBC tartály - 230 literes

IBC tartály 200 Liter alapfelszereltsége a szerelvények és a szivattyú. A Transport Tank 200 alap felszereltsége a 12/24 V szivattyú, akkumulátor csipeszek, 6 méter tömlő,. A mechanikus szintmérő (opcionális), digitális átfolyásmérő (opcionális) egyedileg megrendelhető.
Az ADR 1.1.3.1 C bekezdése szerint a IBC tartályra ADR mentesség van. 

IBC tartály - 230 liter alapfelszereltség:

- 230 literes műanyag tartály
- gázolaj szállítására alkalmas technológia
- 12V -24 V DC üzemanyag szivattyú 35 liter/perc teljesítményű
- 4 méter hosszú akkumulátor kábel és csipesz
- 6 méter hosszú gázolajálló tömlő
- automata töltőpisztoly

IBC tartály - 230 liter ADR MENTESSÉGE

ADR törvény 1.1.3.1/C bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagy csomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

 

TUDJON MEG TÖBBET AZ IBC TARTÁLYRÓL

SZAKSZERVIZ

SZAKTANÁCSADÁS

ÜZEMANYAG
MONITORING RENDSZER

Tankolóautomatával vezérelt üzemanyagkút amely teljes üzemanyag felügyletet biztosít. Egy gombnyomásra elkészíti a teljes havi üzemanyag elszámolást.

CÉGRE SZABOTT 
EGYEDI RENDSZEREK

Felmérjük a vállalat üzemanyag felhasználási szokásait és ennek alapján megtervezzük az ideális üzemanyag tároló és kiszolgáló rendszert.

KOMPLEX MEGOLDÁSOK
AZ ÖN FLOTTÁJÁHOZ

Az elérhető legmagasabb üzemanyag megtakarítás érdekében a vállalat működési területére szabott üzemanyag kontroll rendszer megtervezése és felépítése.

4 további termék ugyanebben a kategóriában