IBC tartály - 430 liter

Új termék

209 000 Ft‎ (nettó)
265 430 Ft‎ bruttó

Termékünkhöz ajánljuk

Cégre szabott árajánlatot szeretne?

Alkalmazási terület:
Kompakt műanyag IBC tartály és kiszolgáló rendszer egy egységben járművek külső telephelyen történő üzemanyag ellátásra.

Technikai információk:
űrtartalom: 430 liter
szélesség: 120cm
mélység: 80cm
magasság:80cm
üres tömeg: 54 kg

Készlet információ:
Raktáron / Budapest - azonnal átvehető

Részletek

 
Részletek

IBC tartály - 430 liter

Transport Tank 430 alapfelszereltsége a szerelvények a szivattyú. A Transport Tank 430 alap felszereltsége a 12V-os szivattyú, akkumulátor csipeszek, 4 méter tömlő és a mechanikus szintmérő. A digitális átfolyásmérő (opcionális) egyedileg megrendelhető. Az ADR 1.1.3.1 C bekezdése szerint a IBC tartályra ADR mentesség van. 

IBC tartály - 430 liter alapfelszereltség:

- 430 literes műanyag tartály
- gázolaj szállítására alkalmas technológia
- DC üzemanyag szivattyú 35 liter/perc teljesítményű - 12 V
- 4 méter hosszú akkumulátor kábel és saru
- 4 méter hosszú tömlő
- mechanikus szintmérő
- automata töltőpisztoly

IBC tartály - 430 liter  ADR mentessége:

ADR törvény 1.1.3.1/C bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagy csomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

TUDJON MEG TÖBBET AZ IBC TARTÁLYRÓL

4 további termék ugyanebben a kategóriában