IBC tartály - 440 liter

Új termék

270 000 Ft‎ (nettó)
342 900 Ft‎ bruttó

Alkalmazási terület:
Kompakt műanyag IBC tartály és kiszolgáló rendszer egy egységben járművek külső telephelyen történő üzemanyag ellátására.

Technikai információk:
űrtartalom: 440 liter
szélesség: 120cm
mélység: 80cm
magasság:80cm
üres tömeg: 54 kg

Készlet információ:
Raktáron / Budapest - azonnal átvehető

Részletek

 
Részletek

IBC tartály - 440 liter

Az IBC tartály 440 alapfelszereltsége a 12V-os szivattyú, akkumulátor csipeszek, 4 méter tömlő, a mechanikus szintmérő és a védőtető. A digitális átfolyásmérő (opcionális) egyedileg megrendelhető. Az ADR 1.1.3.1c) bekezdése szerint a IBC tartály ADR mentességgel rendelkezik. 

IBC tartály - 440 liter alapfelszereltség:

- 440 literes műanyag tartály
- gázolaj szállítására alkalmas technológia
- DC üzemanyag szivattyú 12 V-35 liter/perc  
- 4 méter akkumulátor kábel 
- 6 méter tömlő
- mechanikus szintmérő
- automata töltőpisztoly
- védőtető

IBC tartály - 440 liter  ADR mentessége:

ADR törvény 1.1.3.1c) bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagy csomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

TUDJON MEG TÖBBET AZ IBC TARTÁLYRÓL

5 további termék ugyanebben a kategóriában