IBC tartály - DE 440 liter

Új termék

199 000 Ft‎ (nettó)
252 730 Ft‎ bruttó

Termékünkhöz ajánljuk

Cégre szabott árajánlatot szeretne?

Alkalmazási terület:
Kompakt műanyag IBC tartály és kiszolgáló rendszer egy egységben járművek külső telephelyen történő üzemanyag ellátásra.

Technikai információk:
űrtartalom: 440 liter
szélesség: 80cm
mélység: 71cm
magasság:80cm
üres tömeg: 35 kg

Készlet információ:
Raktáron / Budapest - azonnal átvehető

Részletek

 
Részletek

IBC tartály - 440 liter

IBC tartály 440 alapfelszereltsége a szerelvények és a szivattyú. Az IBC tartály 440 alap felszereltsége a 12V szivattyú. A mechanikus szintmérő (opcionális), digitális átfolyásmérő (opcionális) egyedileg megrendelhető. Az ADR 1.1.3.1 C bekezdése szerint a IBC tartályra ADR mentesség van. 

IBC tartály - 440 liter alapfelszereltség:

- 440 literes műanyag tartály
- gázolaj szállítására alkalmas technológia
- 12V üzemanyag szivattyú 30 liter/perc teljesítményű 
- automata töltőpisztoly

IBC tartály - 440 liter  ADR mentessége:

ADR törvény 1.1.3.1/C bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagy csomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

 
Termék jellemzők
Height 710
Width 800
Depth 1180
Weight 39

5 további termék ugyanebben a kategóriában