IBC tartály Pick-up - 210 liter

Új termék

222 200 Ft‎ (nettó)
282 194 Ft‎ bruttó

Alkalmazási terület:
Kompakt műanyag IBC tartály és kiszolgáló rendszer egy egységben járművek külső telephelyen történő üzemanyag ellátásra.

Technikai jellemzők:
űrtartalom: 210 liter
hosszúság: 118 cm
szélesség: 79 cm
magasság: 46 cm
üres tömeg: 30 kg

Készletinformáció:
Raktáron / Budapest - azonnal átvehető

Ajánlatkérés üzemanyagkútra

Részletek

 
Részletek

IBC tartály - 210 liter

210 literes IBC üzemanyagtartály gázolaj szállítására, mely az ADR 1.1.3.1c) bekezdése szerint ADR mentességgel rendelkezik. 


IBC tartály - 210 liter alapfelszereltség:

- 210 literes műanyag tartály
- gázolaj szállítására alkalmas technológia
- 12V-30 liter/perc teljesítményű CENTRI SP szivattyú, különösen halk
- automata töltőpisztoly
- 4 méter tömlő DN 19
- 4 méter akkumulátor kábel
- védőtető


IBC tartály - 210 liter ADR mentessége:

ADR törvény 1.1.3.1 c) bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagy csomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

5 további termék ugyanebben a kategóriában