IBC tartály Pick-Up - 210 liter

Új termék

160 580 Ft‎ (nettó)
203 937 Ft‎ bruttó

Termékünkhöz ajánljuk

Cégre szabott árajánlatot szeretne?

Alkalmazási terület:
Kompakt műanyag IBC tartály és kiszolgáló rendszer egy egységben járművek külső telephelyen történő üzemanyag ellátásra.

Technikai információk:
űrtartalom: 210 liter
szélesség: 118cm
mélység: 79cm
magasság: 46cm
üres tömeg: 26 kg

Készlet információ:
Raktáron / Budapest - azonnal átvehető

Részletek

 
Részletek

IBC tartály - 210 liter

IBC tartály 210 alapfelszereltsége a szerelvények és a szivattyú. Az IBC tartály 210 alap felszereltsége a 12V-os szivattyú. A mechanikus szintmérő (opcionális), digitális átfolyásmérő (opcionális) egyedileg megrendelhető. Az ADR 1.1.3.1 C bekezdése szerint a IBC tartályra ADR mentesség van. 

IBC tartály - 210 liter alapfelszereltség:

- 210 literes műanyag tartály
- gázolaj szállítására alkalmas technológia
- 12V-os üzemanyag szivattyú 30 liter/perc teljesítményű 
- automata töltőpisztoly
- 4 méter tömlővel

IBC tartály - 210 liter  ADR mentessége:

ADR törvény 1.1.3.1/C bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagy csomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

5 további termék ugyanebben a kategóriában