IBC tartály - 200 liter védőtetővel

Új termék

257 900 Ft‎ (nettó)
327 533 Ft‎ bruttó

Alkalmazási terület:
Kompakt műanyag IBC tartály és kiszolgáló rendszer egy egységben járművek külső telephelyen történő üzemanyag ellátásra.

Technikai információk:
űrtartalom: 200 liter
hosszúság: 80 cm
szélesség: 62 cm
magasság: 61 cm
üres tömeg: 24 kg

Készletinformáció:
Raktáron / Budapest - azonnal átvehető

Ajánlatkérés üzemanyagkútra

Részletek

 
Részletek

IBC tartály - 200 liter

Az ADR 1.1.3.1 c) bekezdése szerint a IBC tartály szállítása ADR mentességgel rendelkezik. A mechanikus szintmérő (opcionális), digitális átfolyásmérő K24 (opcionális) egyedileg megrendelhető. 


IBC tartály - 200 liter alapfelszereltség:

- 200 literes műanyag tartály
- gázolaj szállítására alkalmas technológia
- 12V-30 liter/perc CENTRI SP szivattyú, különösen halk
- automata töltőpisztoly
- védőtető


IBC tartály - 200 liter ADR mentessége:

ADR törvény 1.1.3.1 c) bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagy csomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

 
Termék jellemzők
SzintmérőNem

4 további termék ugyanebben a kategóriában