IBC tartály - 200 liter

Új termék

164 750 Ft‎ (nettó)
209 232 Ft‎ bruttó

Termékünkhöz ajánljuk

Cégre szabott árajánlatot szeretne?

Alkalmazási terület:
Kompakt műanyag IBC tartály és kiszolgáló rendszer egy egységben járművek külső telephelyen történő üzemanyag ellátásra.

Technikai információk:
űrtartalom: 200 liter
szélesség: 61cm
mélység: 62cm
magasság: 80cm
üres tömeg: 24 kg

Készlet információ:
Raktáron / Budapest - azonnal átvehető

Részletek

 
Részletek

IBC tartály - 200 liter

IBC tartály 200 alapfelszereltsége a szerelvények és a szivattyú. Az IBC tartály 210 alap felszereltsége a 12V-os szivattyú. A mechanikus szintmérő (opcionális), digitális átfolyásmérő (opcionális) egyedileg megrendelhető. Az ADR 1.1.3.1 C bekezdése szerint a IBC tartályra ADR mentesség van. 

IBC tartály - 200 liter alapfelszereltség:

- 200 literes műanyag tartály
- gázolaj szállítására alkalmas technológia
- 12V-os üzemanyag szivattyú 
- automata töltőpisztoly
- védőtető

IBC tartály - 200 liter  ADR mentessége:

ADR törvény 1.1.3.1/C bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagy csomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

5 további termék ugyanebben a kategóriában