IBC tartály - 460 liter

Új termék

451 900 Ft‎ (nettó)
573 913 Ft‎ bruttó

Alkalmazási terület:
Kompakt műanyag IBC tartály és kiszolgáló rendszer egy egységben járművek külső telephelyen történő üzemanyag (gázolaj) ellátásra.

Technikai információk:
űrtartalom: 460 liter
hosszúság: 116 cm
szélesség: 80 cm
magasság: 86 cm
üres tömeg: 60 kg

Készletinformáció:
Raktáron / Budapest - azonnal átvehető

Ajánlatkérés üzemanyagkútra

Részletek

 
Részletek

IBC tartály - 460 liter

Az ADR 6.5.4.4.1b) és 6.5.4.4.2b) bekezdések szerint a IBC tartály ADR mentességgel rendelkezik. A mechanikus szintmérő és a digitális átfolyásmérő K24 opcionálisan egyedileg megrendelhető.


IBC tartály - 460 liter alapfelszereltség:

- 460 literes műanyag tartály
- gázolaj szállítására alkalmas technológia
- 12V-40 liter/perc teljesítményű szivattyú  
- automata töltőpisztoly
- 4 méter tömlő DN 19
- 4 méter akkumulátor kábel
- védőtető


IBC tartály - 460 liter ADR mentessége:

ADR törvény 1.1.3.1 c) bekezdései alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagy csomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

5 további termék ugyanebben a kategóriában