Üzemanyagtank mechanikus védőbetét - ITC MS

Új termék

7 290 Ft‎ (nettó)
9 258 Ft‎ bruttó

Termékünkhöz ajánljuk

Cégre szabott árajánlatot szeretne?

Alkalmazható:
üzemanyagtank betöltő nyílás védelem, online tanksapka kiegészítő minden tehergépjárműre munkagépre, mezőgazdasági gépre

Technikai információk:
rácsos védőlemez mérete: Ø 38 mm
anyaga: rozsdamentes acél

Kötelező kiegészítő:
Online tanksapka

Cégre szabott árajánlatot szeretne?

Részletek

Kiegészítők

   
  Részletek

  ONLINE TANKSAPKA MECHANIKUS VÉDŐBETÉT

  Az online tanksapka védelem mellett fontos szerepet kap a jármű üzemanyagtankok mechanikus védelme is. A betöltő nyílásba szerelhető mechanikus védőbetét megakadályozza, hogy az üzemanyag tankoláskor hozzáférjenek az üzemanyagtankban lévő gázolajhoz. A mechanikus védőbetét az online és offline tanksapka védelemhez is használható, de célszerű ezt egy egységként is megvásárolni az online tanksapkával

   
  ITC BESZERELÉSE

  Az ITC termékeket a megrendelő saját maga is beszerelheti. A beszereléssel kapcsolatos információkért, videók letöltéséhez kattintson az alábbi gombra. Amennyiben az ITC termékeket minősített szerelő partnerünkkel szeretné beszereltetni, kérjük nézze meg az alábbi link alatti lehetőségeket.

   
  SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ


  Az előleg beérkezésétől számított 2-3 héten belül

  SZAKSZERVIZ

  SZAKTANÁCSADÁS

  ÜZEMANYAG
  MONITORING RENDSZER

  Tankolóautomatával vezérelt üzemanyagkút amely teljes üzemanyag felügyletet biztosít. Egy gombnyomásra elkészíti a teljes havi üzemanyag elszámolást.

  CÉGRE SZABOTT 
  EGYEDI RENDSZEREK

  Felmérjük a vállalat üzemanyag felhasználási szokásait és ennek alapján megtervezzük az ideális üzemanyag tároló és kiszolgáló rendszert.

  KOMPLEX MEGOLDÁSOK
  AZ ÖN FLOTTÁJÁHOZ

  Az elérhető legmagasabb üzemanyag megtakarítás érdekében a vállalat működési területére szabott üzemanyag kontroll rendszer megtervezése és felépítése.

  4 további termék ugyanebben a kategóriában