Fülke riasztó modul - ITC KA

Új termék

8 247 Ft‎ (nettó)
10 474 Ft‎ bruttó

Termékünkhöz ajánljuk

Cégre szabott árajánlatot szeretne?

Alkalmazható:
Gépjárművezető riasztása amikor a tanksapkát illetéktelenek eltávolítják. Minden tehergépjárműre, munkagépre, mezőgazdasági gépre, ahol fülkeriasztó modulra szükség lehet.

Technikai információk:
súlya 138g
áramellátás 12V - 36V között

Kötelező kiegészítő:
ITC 60 / 80 online tanksapka

Cégre szabott árajánlatot szeretne? 

Részletek

Kiegészítők

   
  Részletek

  FÜLKERIASZTÓ MODUL

  Amikor a járművezető pihen, akkor az üzemanyagtank biztonságáról és a tolvajok elleni védelemről is gondoskodik az online tanksapka rendszer. A jármű vezetőfülkéjébe szerelhető Fülke riasztó modul azonnal jelez, ahogy a jármű tanksapkáját eltávolították, vagy bárhol a rendszerben szabotázs történt.

   
  ITC BESZERELÉSE

  Az ITC termékeket a megrendelő saját maga is beszerelheti. A beszereléssel kapcsolatos információkért, videók letöltéséhez kattintson az alábbi gombra. Amennyiben az ITC termékeket minősített szerelő partnerünkkel szeretné beszereltetni, kérjük nézze meg az alábbi link alatti lehetőségeket.

   
  SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ


  Az előleg beérkezésétől számított 2-3 héten belül

  SZAKSZERVIZ

  SZAKTANÁCSADÁS

  ÜZEMANYAG
  MONITORING RENDSZER

  Tankolóautomatával vezérelt üzemanyagkút amely teljes üzemanyag felügyletet biztosít. Egy gombnyomásra elkészíti a teljes havi üzemanyag elszámolást.

  CÉGRE SZABOTT 
  EGYEDI RENDSZEREK

  Felmérjük a vállalat üzemanyag felhasználási szokásait és ennek alapján megtervezzük az ideális üzemanyag tároló és kiszolgáló rendszert.

  KOMPLEX MEGOLDÁSOK
  AZ ÖN FLOTTÁJÁHOZ

  Az elérhető legmagasabb üzemanyag megtakarítás érdekében a vállalat működési területére szabott üzemanyag kontroll rendszer megtervezése és felépítése.

  5 további termék ugyanebben a kategóriában