Résolaj védelem - ITC R

Új termék

4 124 Ft‎ (nettó)
5 237 Ft‎ bruttó

Termékünkhöz ajánljuk

Cégre szabott árajánlatot szeretne?

Alkalmazható:
Üzemanyag visszafolyó ág, résolajcső védelme. Meggátolja a résolajcső megbontását, megbontás kizárólag a plomba sérülésével történhet. Minden tehergépjárműre, munkagépre, mezőgazdasági gépre, ahol résolaj védelemre védelmére van szükség.

Technikai információk:
anyaga rozsdamentes acél
acél védőszál ( plombazsinór )
sorszámozott plomba

Kötelező kiegészítő:
nincs

Cégre szabott árajánlatot szeretne?

Részletek

 
Részletek

RÉSOLAJ VÉDELEM

Ez a rendszer meggátolja az üzemanyagcsövek, visszafolyó csövek megbontását. Az online és offline tanksapka védelem egyik legfontosabb kiegészítője a résolajcsövek védelmi rendszere. A résolaj védelem egy mechanikus védőfedélből és egy plombából áll. Az eszköz alkalmazásával 100%-ban megszüntethető a résolajcsövek megbontása. 

 
ITC BESZERELÉSE

Az ITC termékeket a megrendelő saját maga is beszerelheti. A beszereléssel kapcsolatos információkért, videók letöltéséhez kattintson az alábbi gombra. Amennyiben az ITC termékeket minősített szerelő partnerünkkel szeretné beszereltetni, kérjük nézze meg az alábbi link alatti lehetőségeket.

 
SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ


Az előleg beérkezésétől számított 2-3 héten belül

SZAKSZERVIZ

SZAKTANÁCSADÁS

ÜZEMANYAG
MONITORING RENDSZER

Tankolóautomatával vezérelt üzemanyagkút amely teljes üzemanyag felügyletet biztosít. Egy gombnyomásra elkészíti a teljes havi üzemanyag elszámolást.

CÉGRE SZABOTT 
EGYEDI RENDSZEREK

Felmérjük a vállalat üzemanyag felhasználási szokásait és ennek alapján megtervezzük az ideális üzemanyag tároló és kiszolgáló rendszert.

KOMPLEX MEGOLDÁSOK
AZ ÖN FLOTTÁJÁHOZ

Az elérhető legmagasabb üzemanyag megtakarítás érdekében a vállalat működési területére szabott üzemanyag kontroll rendszer megtervezése és felépítése.

5 további termék ugyanebben a kategóriában