i-SENSOR

Új termék

49 900 Ft‎ (nettó)
63 373 Ft‎ bruttó

Alkalmazható:
minden tehergépjárműre. Adapterrel munkagépre, mezőgazdasági gépre.

Technikai információk:
- méret Ø 69 mm / magasság 23 mm
- 12 V - 36 V között
- infravörös érzékelő
- Lochner, Webeye, Arhicom, I-cell, Secret Control
- 12 hónap garancia

Beszerelés:
szerviz partnerünk vagy a megrendelő saját maga

Kötelező kiegészítő:
i-SENSOR beszerelő készlet

Ajánlatkérés üzemanyagkútra

Részletek

 
Részletek

I-SENSOR

Ez a rendszer folyamatosan ellenőrzi az üzemanyagtank környezetét. Az i-SENSOR elektronikus érzékelője ( beépített szenzora)  észleli, ha valaki az érzékelési hatósugarán belül van és el akarja lopni az üzemanyagot. Probléma esetén riasztó egységbe valamint a jármű GPS rendszerébe továbbítja a riasztási eseményt. A riasztás bekapcsolhatja a jármű helyi hang- vagy fényriasztását ( tolvaj pánikfunkciót ), vagy a  járműfény aktiválását, illetve  egy opcionálisan beépített GSM eszközön keresztül SMS-ben történő értesítési jelzést. Az i-SENSOR-t a járművön kívüli használatra tervezték, ellenáll a környezeti hatásoknak, mint például a víz, por, üzemanyag. Az i-SENSOR háza védett a külső fizikai hatások ellen is.

I-SENSOR MŰKÖDÉSI ELVE

Az i-SENSOR egy mikroprocesszoros elektronikus áramkörrel és egy szenzor készlettel rendelkezik, amelyek egy légmentesen zárt védőházban találhatók. Az i-SENSOR előre programozott beállítások szerint  működik.  Be lehet állítani a szenzorok érzékelési hatósugarát, riasztási funkciókat. Ha az érzékelés területén belül bármilyen mozgást észlelnek és egy bináris kimenet aktiválásával vagy az RS-485 digitális kimeneten keresztül jelet adnak egy külső egységnek, tehát riasztást generálnak.
Az észlelés hatósugara egyedileg (érzékelőként beállítható) minden jármű esetén. Az illetéktelenek észlelése még az esetleges rongálás, üzemanyagtank feltörése előtt létrejöhet, így megvédi az üzemanyagtankot:
  • tanksapka lefeszítés
  • üzemanyagtank megfúrás
  • szintmérő kiszerelés (a gázolaj eltulajdonításhoz) 
  • szívócső, résolajcső kiszerelése
Az RS-485 digitális kommunikációs kimenet a riasztás beállítására is szolgál. Az rendszer aktiválása a vezetőfülkében vagy az RS-485 digitális kimeneten található gomb segítségével történik.

RIASZTÁSHOZ OPCIONÁLIS KIEGÉSZÍTŐK

  • a jármű lámpáit és a beépített hangjelző rendszerét aktiváló egység
  • GSM modul SMS riasztáshoz, ha a jármű vezetője nem a fülkében alszik
 
ITC BESZERELÉSE

Az ITC termékeket a megrendelő saját maga is beszerelheti. A beszereléssel kapcsolatos információkért, videók letöltéséhez kattintson az alábbi gombra. Amennyiben az ITC termékeket minősített szerelő partnerünkkel szeretné beszereltetni, kérjük nézze meg az alábbi link alatti lehetőségeket.

 
SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ


Az előleg beérkezésétől számított 2-3 héten belül

14 további termék ugyanebben a kategóriában