IBC fém tartály - 1000 liter

Új termék

561 197 Ft‎ (nettó)
712 720 Ft‎ bruttó

Termékünkhöz ajánljuk

Cégre szabott árajánlatot szeretne?

Alkalmazható:
fém tartály, jóváhagyott ADR szabályozással üzemanyag szállításra

Technikai információk:
űrtartalom: 980 l
mérete: 1035 x 1810 x 1325 mm
súlya: 310 kg
fém burkolat
minden sarkán emelőfülek
biztonságos rögzítés szállítás közben
vízelvezető csővel, biztonsági kupakkal ellátva

Kötelező kiegészítő:
nincs

Részletek

 
Részletek

IBC fém tartály - 1000 liter

Szénacélból készült szállítható gázolaj tartály ADR mentességgel. Bevonat: két réteg epoxi alapozó foszfát kezeléssel, fényes, RAL 6018 színű, kettős összetevőjű dupla poliuretán réteggel. Az EN 10025/93 szabványnak megfelelően, S235JR szénacélból gyártott henger alakú tartály, acél tartószerkezet: 30/10 vastagságú. 

IBC fém tartály 1000 liter alapfelszereltsége:

- 200 mm átmérőjű csavarokkal rögzített dómnyílás
- beépített hullámtörők
- biztonsági légzőszelep
- mechanikus szintjelző óra 
- 4 oldalán emelőfülek
- K33 átfolyásmérő
- automata töltőpisztoly
- 12/24 V-os elektromos szivattyúval működik 23 és 60 ° C között van (dízelüzemanyag), amely egy RAL 2008 fém narancssárga adagolószekrényben van elhelyezve

IBC fém tartály - 1000 liter ADR MENTESSÉGE

ADR törvény 1.1.3.1/C bekezdése alapján a vállalatok (vállalkozások) olyan szállításaira, ami fő tevékenységüket kiegészíti, mint például a mély- és magasépítési munkaterületek ellátása vagy méréssel, javítással és karbantartással kapcsolatos szállítások, ill. visszaszállítások csomagolóeszközönként, beleértve a nagyméretű csomagolóeszközöket (IBC-et) és nagy csomagolásokat is, legfeljebb 450 liter mennyiségű veszélyes áru esetén és az 1.1.3.6 bekezdésben meghatározott mennyiségi határokon belül. Meg kell tenni a szükséges intézkedéseket a veszélyes áru normális szállítási feltételek melletti kiszabadulásának megakadályozására. Ez a fajta mentesség nem alkalmazható a 7 osztályra. Ugyancsak nem alkalmazható ez a mentesség a vállalatok (vállalkozások) által anyagbeszerzés, külső vagy belső anyagelosztás céljából végzett szállításokra.

 

TUDJON MEG TÖBBET AZ IBC TARTÁLYRÓL

SZAKSZERVIZ

SZAKTANÁCSADÁS

ÜZEMANYAG
MONITORING RENDSZER

Tankolóautomatával vezérelt üzemanyagkút amely teljes üzemanyag felügyletet biztosít. Egy gombnyomásra elkészíti a teljes havi üzemanyag elszámolást.

CÉGRE SZABOTT 
EGYEDI RENDSZEREK

Felmérjük a vállalat üzemanyag felhasználási szokásait és ennek alapján megtervezzük az ideális üzemanyag tároló és kiszolgáló rendszert.

KOMPLEX MEGOLDÁSOK
AZ ÖN FLOTTÁJÁHOZ

Az elérhető legmagasabb üzemanyag megtakarítás érdekében a vállalat működési területére szabott üzemanyag kontroll rendszer megtervezése és felépítése.

5 további termék ugyanebben a kategóriában